All Blogs

Latest Blog

24 January, 2019
Sistem de stabilizare Tellur T5 3 axe

Descopera cea mai scurta cale catre fotografii si videoclipuri profesionale! Un sistem avansat de stabilizare pe 3 axe pentru smartphone si camere GoPro.

Cu ajutorul multiplelor functii integrate, vei realiza fotografii si filmari de inalta calitate, fara grija cadrelor miscate.
In modul „Face Tracking”, stabilizatorul identifica fata si isi ajusteaza pozitia astfel incat aceasta sa ramana in cadru.
Modul „Panorama” realizeaza fotografii panoramice cu o singura apasare de buton.
Functiile Pan&Tilt sunt activate cu ajutorul joystick-ului de pe maner.

Stabilizatorul suporta fixarea oricarui smartphone de pana la 6", in pozitie landscape sau portrait, venind la pachet cu accesorii complete pentru fixarea camerei GoPro.
Cu o autonomie de pana la 12 ore, stabilizatorul poate reincarca smartphone-ul sau camera GoPro prin intermediul port-ului USB de pe maner.
Poate fi folosit si fara instalarea aplicatiei dedicate (Gimbal Pro), insa cu functionalitati limitate. 

24 January, 2019
Smart Home

Casa ta merita un upgrade smart
In era tehnologiei, locuintele devin interactive!
Produsele Tellur Smart sunt create pentru a-ti optimiza consumul de energie si pentru a-ti usura viata. Le poti controla de oriunde prin lntermediul internetului si le poti personaliza exact asa cum iti doresti.

Toate produsele le veti gasi in categoria site-ului M-accesorii.ro - "Smart Home"24 January, 2019
Editie Speciala Tellur

O data cu semnarea parteneriatului dintre Tellur si Federatia  Romana de Fotbal, a fost lansata a fost lansata colectia de produse licențiate ENF

Editia speciala Tellur - FRF  contine produse inscriptionate cu logo-urile celor doi parteneri. Aceasta contine casti pentru telefon, boxe bluetooth, incarcatoare pentru telefoanele mobile, cabluri de date, suport pentru telefon, huse, tocuri si carcase pentru cele mai noi modele de telefoane.

Toate aceste produse le gasiti si pe site-ul nostru la sectiunea "Editie Speciala"